Siivouspalvelut

Tarjoamme siivouspalveluita kotitalouksille Pirkanmaan alueella. Siivoukset teemme huolella ja luotettavasti aina puhtailla välineillä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jokaisen kohteen siivous suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti. Meiltä saa siivoukset joko kertakäyntinä tai jatkuvana sopimussiivouksena. Palveluihimme kuuluvat myös ikkunanpesut, höyrypesut ja tekstiilien painehuuhtelut. Siivouksissa käytämme laadukkaita kotimaisia KiiltoClean puhdistusaineita.

Höyrypesu

Höyrypuhdistimella voidaan puhdistaa kovat pinnat hygienisesti ilman kemikaaleja ja poistaa 99,9% tavanomaisista bakteereista. Höyry irroittaa pinttyneen lian ja rasvan vaivattomasti. Laite soveltuu erinomaisesti laattapinnoille, kaakelisaumoille, pesualtaille ja liesitasoille.

Painehuuhtelu

Painehuuhtelulaite on erittäin tehokas työkalu erilaisten tekstiilien puhdistamiseen. Painehuuhtelulaitteella voidaan puhdistaa paikanpäällä esimerkiksi sohvat, patjat, matot tai vaikkapa auton ja veneen istuimet.

Meiltä saa myös tekstiilien ja mattojen pesulapalvelut yhteistyökumppanimme kautta. Siivouksen yhteydessä mattojen yms.tekstiilien pesulakuljetukset.

2018-02-19T11:27:10+00:00