Otsonointi

Otsonoinnilla voidaan poistaa tehokkaasti ja turvallisesti hajuja kuten esimerkiksi tupakan, eläimien, homeen ja kalmanhajua sekä tunkkaisuutta. Otsonoimalla voidaan poistaa hajuhaitat autoista, veneistä, asuintiloista, asuntovaunuista, kellareista yms. Menetelmä sopii myös home ja kosteusvaurion aiheuttamien hajujen poistoon. Otsoni on voimakas hapetin joka poistaa orgaaniset hajuhaitat sekä tuhoaa pölypunkkeja, bakteereja ja viruksia . Otsonoinnista ei jää kemikaalijäämiä.

Otsonointipalveluita tarjoamme yritys ja yksityisasiakkaille Pirkanmaan alueella. Otsonoinnin yhteydessä myös tilojen kokonaisvaltaiset siivoukset, tyhjennykset, purku ja pintaremontoinnit.

Huoneistojen otsonointi

Asuinhuoneistot olisi hyvä otsonoida asukkaiden vaihtuessa, silloin hajut eivät pääse tarttumaan uuden asukkaan huonekaluihin, tekstiileihin eikä tavaroihin. Otsonointikäsittely on myös nopeampi ja helpompi suorittaa asuintilojen ollessa tyhjillään.

Huoneistojen käsittelyaikoja

Tunkkaisuus ja eläimien aiheuttamat hajut n. 1-2 vuorokautta. Kosteusvahingot, kalma, home ja tupakanhajut vaativat vahvemman ja pidemmän käsittelyn, kokonaiskesto n. 2-3 vrk. Normaalisti yleensä huoneiston käsittely kestää 1-2 vuorokautta.

Autot ja veneet

Teemme otsonoinnit myös ajoneuvoille ja veneille. Halutessasi teemme käsittelyn yhteydessä myös sisäsiivoukset. Normaali käsittelyaika henkilöautoissa n.2h, asuntoautot ja veneet hieman koosta riippuen 2-6h. Virtaa laitteille saadaan tarvittaessa autostamme, joten verkkovirran puuttuminen ei ole este otsonointityölle.

Huomioitavaa

Otsonoinnin aikana tiloissa oleskelu on kielletty. Otsoni on myrkyllistä ja tilat tulee tuulettaa erittäin hyvin käsittelyn jälkeen. Otsonoinnin ajaksi on tiloista myös poistettava kasvit, eläimet ja elintarvikkeet. Yleisesti materiaalit kestävät otsonia hyvin, mutta esimerkiksi luonnonkumi ja nylon olisi myöskin hyvä poistaa tai suojata otsonointityön ajaksi. Otsonointi ei jätä myrkkyjä eikä kemikaalijäämiä tiloihin.

2018-02-22T08:00:27+00:00